Meet laila

Als jong meisje verhuisde ik naar Spanje en als tiener kwam ik weer terug in Nederland.

Na eerst een opleiding te hebben gevolgd als pedagogisch medewerker besloot ik een opleiding te volgen als Allround Stylist aan Academie Artemis. Daar werd mij duidelijk dat ik niets liever deed dan creatief bezig zijn met interieur. 

De liefde voor stoffen, kleuren, prints en verschillende vormen zat er altijd al in. Na een aantal jaar ervaring te hebben opgedaan bij verschillende bedrijven en in verschillende functies zowel als senior designer en als projectmanager is Estilo Interior Design ontstaan.

Mijn verleden en mijn toekomstvisie is te zien in mijn werk. De efficiëntie van een Nederlander en de passie van een Spaanse!

Estilo Interior Design staat voor durven. Ik streef ernaar om jouw woning persoonlijk en authentiek te maken. Dit door middel van verschillende kleuren, materialen & prints binnen jouw eigen stijl samen te voegen.

Meer over laila

- Meest geliefde interieur item

Ik hecht de meeste waarde aan items die ik meeneem van verschillende reizen. Als ik er dan echt één moet kiezen dan ga ik voor de twee schilderijtjes in mijn hal die getekend zijn door een oud dametje op de markt in Vietnam.

- Favoriete interieurontwerper

Kelly Wearstler! Zij is voor mij echt een voorbeeld. De manier waarop zij verschillende prints, materialen en kleuren combineert vind ik geweldig.

- Vakantiebestemming

Ik heb nog enorm veel plekken die ik wil bezoeken, maar mijn hart ligt wel bij Azië. De liefde van de mensen, de prachtige natuur, het heerlijke eten en de combinatie van rust en reuring maakt het voor mij een geweldig continent!

- Interieurmerken

Ik kijk standaard bij Soho home. Die stijl vind ik echt fantastisch. Natuurlijke kleuren/elementen gecombineerd met een chique touch is helemaal mijn ding! Daarnaast verschilt het heel erg per project waar ik een bezoekje aan breng. Dit verschilt van L’atelier55, Ferm living, Gubi tot 101 Copenhagen en Hk Living.

- Favoriete cocktail

Ik ben erg tevreden als er een Pornstar Martini op de kaart staat, maar je maakt me ook heel erg blij met een Amaretto Sour. Zoet-zuur vind ik echt de perfecte combinatie met een heerlijk schuimlaagje erop!

- Wat mij energie geeft

Ik ga heel lekker op structuur. Ik start het liefst de dag met Crossfit, ga daarna aan het werk met een duidelijk doel en vind het altijd fijn om na het werk nog een rondje te lopen en te reflecteren over de dag.

- Muziek tijdens het stylen

Dit verschilt heel erg in welke flow ik zit. Ik heb een hele brede smaak in muziek. De ene keer luister ik graag naar R&B/Hip hop, de andere keer naar Nederlandse hits en ik geniet ook van Spaanse flamenco muziek.

- Last but not least: Favoriete avondmaal

Sushi & dumplings!

Klanten aan het woord: