Aanbod

Jij wilt graag van je huis je thuis maken. Je hebt net een nieuwe woning of je huidige woning is nog niet hoe je het wilt hebben. Zie je door de bomen het bos niet meer? Zo heeft ieder zijn eigen wens en daar passen verschillende oplossingen bij. Ik kan jou bij het volgende helpen:

- Kleur/ behangadvies

Je wilt graag nieuwe kleuren op de wanden en/of advies welke accentkleuren te gebruiken in meubels en/of accessoires. In een online sparsessie bespreken we je wensen en deze werk ik daarna uit in een mini-plan. Hierin verwerk ik welke kleuren/behang waar toegepast dienen te worden en welke kleuraccenten ik adviseer. Prijs vanaf €250

- Stoffenadvies

Ik vind materialen en prints een hele belangrijke toevoeging aan je interieur. De juiste stoffen kunnen een hele goede basis en ook de finishing touch van je woning zijn. Heb jij nog een oude fauteuil staan, kan je wel wat leuke kussens op je bank gebruiken of wil je indruk maken met een toffe sprei op je bed? In een online sparsessie bespreken we je wensen en deze werk ik daarna uit in een mini-plan. Daarin adviseer ik welke stoffen mooi bij jou ruimte passen. Prijs vanaf: €350

- Interieuradvies

Dit is het meest afgenomen plan. Hier komen bijna alle losse diensten samen. Aan de hand van jouw wensen vul ik je woning in zoals ik dat zelf zou doen. Van kleuren op de wand tot aan de bijzettafel bij je bank. In een interieuradvies komt het volgende aan bod:

  • Sfeer moodboard 
  • Kleur/behang advies
  • Meubelplan 
  • Verlichting 
  • Raamdecoratie 
  • 2D/ 3D tekening (extra optie) 
  • Lichtplan (extra optie)

Dit wordt allemaal verwerkt in een presentatie + een Excel bestand met alle gekozen kleuren, materialen en items. Hierin kun je zien waar/ hoe je de items kunt aanschaffen.

- Afstyling

Je bent tevreden met de basis van je woning, maar je vindt het moeilijk hem te decoreren en af te maken. Dan past de optie ‘afstyling’ perfect bij jou! Hierbij ga ik speciaal voor jou inkopen en in overleg haal ik items om jouw woning af te maken. Denk aan interieurboeken, vazen, kandelaars en meer. Deze items neem ik mee naar je huis en zet ik gelijk op de juiste plek.

- Project begeleideing

Wil jij helemaal ontzorgd worden? We beginnen met het interieuradvies, maar na het aanleveren van het plan + het excelbestand zetten we de samenwerking nog verder door. Contact met de behanger/ schilder, het bestellen van stoffen bij leveranciers of zelfs contact met de aannemer neem ik jou uit handen. Dit gedeelte werk ik op uurbasis. We maken van tevoren duidelijke afspraken over het budget en ik factureer per twee weken zodat je precies weet waar je aan toe bent.

vragen Over aanbod

- Hoeveel kost een plan voor interieuradvies?

Geen enkel project is hetzelfde. Hierdoor kan ik geen vaste prijs van tevoren geven, maar na een vrijblijvende intake stuur ik een persoonlijke offerte op.

- Wat als het advies niet bevalt?

Het kan altijd voorkomen dat er iets binnen het project niet helemaal bevalt. Dit kan gaan om een item of bijvoorbeeld om een kleur op de wand. Kleine aanpassingen kunnen vaak tijdens de presentatie al worden opgelost. Bevalt de uitgekozen stoel niet helemaal? Dan kiezen we gelijk een ander. Is het iets wat niet gelijk opgelost kan worden? Geen probleem! Elk advies bevat (indien nodig) een correctie ronde.

- Is een intake gratis?

Ja! Deze is helemaal vrijblijvend.

- Kom je voordat je aan de slag gaat met het project bij ons langs?

Normaliter doe ik de intake online. Dit komt doordat ik aan de hand van foto’s en plattegronden meestal een goed genoeg beeld heb. Is jouw woning erg complex of wil je toch graag de intake face to face? Dan kan dat.

- Wat als we na de presentatie van het plan nog meer uit handen willen geven?

Dat kan! Project begeleiding is ook een onderdeel van mijn diensten.

- Is het mogelijk om in termijnen te betalen?

Na het akkoord op de offerte vraag ik een aanbetaling van 50% van het totaalbedrag. Na het presenteren van het plan stuur ik een herinnering van de factuur voor de overige 50%.

- Hoe weet je dat onze wensen aansluiten bij de uitvoering?

Tijdens de intake verzamel ik zoveel mogelijk informatie. Van deze informatie maak ik een samenvatting en na akkoord op de offerte ontvang je deze van mij. Daarnaast stuur ik ook altijd de moodboards van de algehele sfeer om zeker te zijn dat we op één lijn liggen.

- Hoe veel tijd is er nodig om het plan te ontwerpen?

Gemiddeld zit er tussen akkoord op de offerte en het presenteren van het plan 4 weken.

- De basis is er al, maar het huis voelt niet af. Wat dan?

Dan raad ik zeer zeker de afstyling aan!
Estilo Interior Design